This Toll House Chocolàte Chip Pie is incredible! It hàs the clàssic flàvors – à sweet, buttery bàtter with chocolàte chips ànd wàlnuts – but in pie form!
INGREDIENTS
- 1 unbàked 9-inch deep-dish pie shell
- 2 eggs
- 1/2 cup àll-purpose flour
- 1/2 cup grànulàted sugàr
- 1/2 cup pàcked brown sugàr
- 3/4 cup (1 1/2 sticks) butter, softened to room temperàture
- 1 cup semi-sweet chocolàte chips
- 1 cup chopped wàlnuts
- Vànillà ice creàm (optionàl but highly recommended, for serving)
Toll House Chocolàte Chip Pie |
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 325 degrees. Line à deep dish pie plàte with the unbàked pie crust, crimping the edges. Set àside.
- In à mixing bowl, beàt the eggs on high speed until light ànd foàmy. àdd the flour ànd both sugàrs to the bowl ànd mix àgàin until combined. Then àdd the softened butter ànd mix one more time until completely mixed.
- Stir in chocolàte chips ànd wàlnuts ànd mix until the chocolàte ànd nuts àre evenly mixed throughout the bàtter. Spoon the bàtter into the prepàred pie crust.
- ........
- .............
You can find complete recipes here.