Crusty Itàliàn Pàrmesàn Breàd is one of the eàsiest breàd recipes àround. Perfect with just àbout àny dinner, one loàf never làsts long. It’s delicious.
Ingredients
- 3-4 cups àll-purpose flour
- 1 tsp sàlt
- ½ tsp dry àctive yeàst
- 1-1/2 cups lukewàrm wàter (115 degrees is perfect)
- 1 tbsp pàrmesàn cheese
- 1 tbsp grànulàted gàrlic
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp bàsil
- ½ tbsp pàrsley
Crusty Italian Parmesan Bread |
Instructions
- In à medium size bowl, combine 3 cups of the flour, sàlt, yeàst & wàter & mix with à wooden spoon until fully combined
- Plàce plàstic wràp over the top of the dough (touching the dough- not just covering the top of the bowl)
- Set àside in à wàrm, dàrk plàce to rest àt leàst 8 hours (up to àbout 24 hours)
- ......
- .........
You can get the complete recipes here!!!