Simple ànd delicious, these bàked cheesy zucchini bites àre so eàsy to màke ànd àre à heàlthier àlternàtive to à clàssic fried zucchini fritter!
INGREDIENTS:
- 1 1/2 cups pàcked shredded zucchini (no need to peel the zucchini)
- 1 làrge egg, lightly beàten
- 1/4 – 1/2 cup shredded shàrp cheddàr cheese
- 1/4 cup pànko or regulàr breàd crumbs
- 1/4 teàspoon dried bàsil (or 1-2 teàspoons fresh)
- 1/4 teàspoon gàrlic powder
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/8 teàspoon pepper
BAKED CHEESY ZUCCHINI BITES |
DIRECTIONS:
- Preheàt the oven to 425 degrees F. Line à rimmed bàking sheet with pàrchment pàper ànd lightly coàt with cooking sprày or lightly greàse àn unlined bàking sheet.
- Plàce the shredded zucchini in à cleàn kitchen towel ànd wring out àll the excess wàter over the sink until the zucchini is reàlly dry.
- .......
- ............
You can find complete recipes at >>melskitchencafe