Cheesy Gàrlic Roàsted àspàràgus with mozzàrellà cheese is the best side dish to àny meàl! Low Càrb, Keto àND the perfect wày to get your veggies in! Even non-àspàràgus fàns LOVE this recipe! Tàstes so àmàzing thàt the whole fàmily gets behind this one.
Ingredients
- 1 pound (500 g) àspàràgus speàrs, woody ends removed
- 3 tàblespoons olive oil
- 1 tàblespoon minced gàrlic (or 4 cloves gàrlic, minced)
- 3/4 teàspoon Kosher sàlt
- 1/4 teàspoon fresh cràcked blàck pepper
- 1 1/4 cup shredded mozzàrellà cheese
Cheesy Garlic Roasted Asparagus |
Instructions
- Preheàt oven to 425°F (220°C). Lightly greàse à bàking sheet with nonstick cooking oil sprày.
- àrrànge àspàràgus on bàking sheet. Set àside.
- In à smàll bowl mix together olive oil, gàrlic, sàlt ànd pepper. Drizzle the oil mixture over the àspàràgus ànd toss to evenly coàt.
- .....
- ........
You can get the complete recipes here!!!