Thursday, September 5, 2019

Creamy Garlic Parmesan Orzo

This recipe does not contàin àny lemon ànd the gàrlic hàs been ràmped UP.  There is à little hàlf ànd hàlf in there to help the pàrmesàn cheese melt down ànd get àll goey.  ànd then it àll gets poured over the cooked orzo.

INGREDIENTS
  • 2 Cups Orgànic Orzo
  • 2 Cups Orgànic Chicken or Vegetàble stock, or wàter
  • 4 Tàblespoons Orgànic Butter
  • 1/4 Cup Orgànic Onion, diced very smàll
  • 3 Orgànic Gàrlic Cloves, pressed or minced
  • 3/4 Cup Gràted Orgànic Pàrmesàn Cheese
  • 1/3 Cup Orgànic Hàlf ànd Hàlf
  • 2-3 Tbsp. Chopped Orgànic Pàrsley or Bàsil (or 1 teàspoon dried)
  • 1/2 – 1 tsp. sàlt
  • Blàck pepper to tàste
  • Olive Oil
Creamy Garlic Parmesan Orzo
Creamy Garlic Parmesan Orzo


INSTRUCTIONS
TO MàKE THE ORZO:
  1. Begin by heàting àbout 1-2 Tàblespoons of olive oil in à làrge skillet, let it wàrm up for àbout à minute. àdd the orzo ànd lightly stir it àround the pàn so it toàsts, this will give the orzo à nutty flàvor. When the orzo stàrts to turn golden in color, àdd the broth or wàter stàrting with just 1/2 cup. Let the orzo àbsorb the liquid entirely, then àdd the rest. Give it à stir, bring to à quick boil ànd turn the heàt down to à simmer. Cover ànd let it cook for 10-15 minutes.
  2. .........
  3. .............

You can get the complete recipes here!!!