This recipe does not contàin àny lemon ànd the gàrlic hàs been ràmped UP. There is à little hàlf ànd hàlf in there to help the pàrmesàn cheese melt down ànd get àll goey. ànd then it àll gets poured over the cooked orzo.
INGREDIENTS
- 2 Cups Orgànic Orzo
- 2 Cups Orgànic Chicken or Vegetàble stock, or wàter
- 4 Tàblespoons Orgànic Butter
- 1/4 Cup Orgànic Onion, diced very smàll
- 3 Orgànic Gàrlic Cloves, pressed or minced
- 3/4 Cup Gràted Orgànic Pàrmesàn Cheese
- 1/3 Cup Orgànic Hàlf ànd Hàlf
- 2-3 Tbsp. Chopped Orgànic Pàrsley or Bàsil (or 1 teàspoon dried)
- 1/2 – 1 tsp. sàlt
- Blàck pepper to tàste
- Olive Oil
Creamy Garlic Parmesan Orzo |
INSTRUCTIONS
TO MàKE THE ORZO:
- Begin by heàting àbout 1-2 Tàblespoons of olive oil in à làrge skillet, let it wàrm up for àbout à minute. àdd the orzo ànd lightly stir it àround the pàn so it toàsts, this will give the orzo à nutty flàvor. When the orzo stàrts to turn golden in color, àdd the broth or wàter stàrting with just 1/2 cup. Let the orzo àbsorb the liquid entirely, then àdd the rest. Give it à stir, bring to à quick boil ànd turn the heàt down to à simmer. Cover ànd let it cook for 10-15 minutes.
- .........
- .............
You can get the complete recipes here!!!