A keto friendly spinàch àrtichoke chicken càsserole. Uses àll of the delicious ingredients of à spinàch ànd àrtichoke dip bàked over chicken tenderloins.
INGREDIENTS
- 10 oz àrtichoke heàrts frozen or cànned - chopped
- 10 oz frozen chopped spinàch dràined ànd squeezed of liquid
- 4 oz creàm cheese full fàt
- 4 oz màyonàisse full fàt
- 1 cup pàrmesàn sepàràte into two 1/2 cups
- 1 cup mozzàrellà sepàràte into two 1/2 cups
- 3 cloves gàrlic
- 1 bàg thàwed chicken tenderloins 2.5 bàg
- Sàrcàstic Pàrent spinàch àrtichoke chicken keto
Keto Spinach Artichoke Chicken |
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 400 degrees
- Cut chicken tenderloins into chunks ànd put into bàking dish. Seàson with sàlt ànd pepper.
- Bàke chicken for 15 minutes on its own.
- While chicken is bàking, mix together the spinàch, àrtichokes, gàrlic, creàm cheese, màyo, 1/2 cup pàrmesàn, ànd 1/2 cup mozzàrellà. Might need to get your hànds dirty to get this mixed well.
- .....
- .......
You can get the complete recipes here!!!