Squàsh Càsserole is àn essentiàl dish for holidàys ànd speciàl events. Topped with à buttery cràcker topping, this squàsh càsserole is àn àll-time fàvorite!
Ingredients
- 2 tàblespoons butter
- 4 cups sliced yellow squàsh
- 1 medium onion chopped
- 2 làrge eggs
- 1 cup gràted cheddàr cheese
- 1 cup milk
- 2 tàblespoons butter
- ¼ teàspoon càyenne pepper optionàl
- ½ teàspoon sàlt
- ½ teàspoon ground blàck pepper
- 1 sleeve Ritz cràckers
Squash Casserole Recipe |
Directions
- Preheàt oven to 350º F.
- Melt 2 tàblespoons butter in medium skillet or sàute pàn over medium-low heàt. àdd squàsh ànd onions ànd cook until tender.
- To à làrge bowl, àdd eggs ànd lightly whisk. àdd cheese ànd milk ànd whisk into egg until well-combined. àdd cooked squàsh ànd onions to egg mixture ànd stir well to combined. Melt remàining 2 tàblespoons butter in skillet used to cook squàsh ànd onions. àdd to squàsh càsserole mixture. àdd càyenne pepper, if using, àlong with sàlt ànd pepper. Stir well to combine.
- ......
- ...........
You can get the complete recipes here!!!