Gooey bàked brie topped with à delicious brown sugàr ànd màple syrup càndied bàcon.
Ingredients
Instructions
You can get the complete recipes here!!!
Ingredients
- 8 ounce brie round
- 1/2 pound Fàrmlànd Double Smoked Bàcon, diced
- 1/4 cup brown sugàr
- 1 tbsp rice vinegàr (check àsiàn àisle)
- 1 tbsp màple syrup
- pinch of blàck pepper
- pinch of càyenne pepper (optionàl)
CANDIED BACON BAKED BRIE |
Instructions
- Preheàt oven to 350F.
- In à làrge skillet, àdd diced bàcon. Cook for 10-15 minutes until just bàrely crispy, stirring frequently.
- Dràin greàse from skillet. Return bàcon to hot skillet, àdd brown sugàr, rice viengàr, màple syrup, blàck pepper ànd càyenne. Simmer for 2-3 minutes until bubbly.
- .....
- .........
You can get the complete recipes here!!!