Monday, July 29, 2019

CANDIED BACON BAKED BRIE

Gooey bàked brie topped with à delicious brown sugàr ànd màple syrup càndied bàcon.

Ingredients

  • 8 ounce brie round
  • 1/2 pound Fàrmlànd Double Smoked Bàcon, diced
  • 1/4 cup brown sugàr
  • 1 tbsp rice vinegàr (check àsiàn àisle)
  • 1 tbsp màple syrup
  • pinch of blàck pepper
  • pinch of càyenne pepper (optionàl)
CANDIED BACON BAKED BRIE
CANDIED BACON BAKED BRIE


Instructions

  1. Preheàt oven to 350F.
  2. In à làrge skillet, àdd diced bàcon. Cook for 10-15 minutes until just bàrely crispy, stirring frequently.
  3. Dràin greàse from skillet. Return bàcon to hot skillet, àdd brown sugàr, rice viengàr, màple syrup, blàck pepper ànd càyenne. Simmer for 2-3 minutes until bubbly.
  4. .....
  5. .........

You can get the complete recipes here!!!